ΟΡΑΜΑ

Όραμά μας είναι η Trofelia να γίνει ο κορυφαίος προμηθευτής των ελληνικών παραδοσιακών τροφίμων από κάθε γωνιά της Ελλάδας και πρεσβευτής της μεσογειακής ελληνικής διατροφής σε όλο τον κόσμο.

Αποστολή

 

Συνδυάζουμε την Τροφή με την Ωφέλεια. Επιλέγουμε τους καλύτερους παραγωγούς ελληνικών και εισαγόμενων προϊόντων, τα οποία διακρίνονται για την υψηλή διατροφική τους αξία. Από τη Θεσσαλονίκη και την καρδιά της Μακεδονίας, αντιπροσωπεύουμε, εμπορευόμαστε και διακινούμε σε επιλεγμένα σημεία πώλησης και εστίασης σε όλη την Ελλάδα, τα πλέον ποιοτικά brands τροφίμων.

Αποστολή μας είναι να συμβάλλουμε στην ανάδειξη της ελληνικής κουζίνας και των ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων, ως κυρίαρχο στοιχείο της πολιτιστικής μας ταυτότητας και ως πολύτιμο χαρτί στο χαρτοφυλάκιο του ελληνικού τουρισμού. Συνεργαζόμαστε με επώνυμους μάγειρες και σεφ για να έχουμε άμεση και στενή συνεργασία, καθώς και ανταλλαγή απόψεων με στόχο να αναδείξουμε την ελληνική γαστρονομία και όχι μόνο. Μέσα από ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών και μέσα από το δίκτυο διανομής των προϊόντων μας, επενδύουμε διαρκώς στην εξυπηρέτηση των πελατών μας και την άμεση κάλυψη των αναγκών τους.

Το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας που διαθέτουμε, ο ενθουσιασμός μας και η δυναμική μας, δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες μας να έχουν ουσιαστικό ρόλο στη δημιουργία υπεραξίας.

 

 

«…τα καράβια αρμενίζουν, τα κύματα επαναλαμβάνουν τo τραγούδι τους•

οι αμπελουργοί κατεβαίνουν από τα υψώματα της Πενταλόφου προς την Ακτή της Γένοβας•

στην Προβηγκία και την Ελλάδα ραβδίζουν τις Ελιές, οι ψαράδες τραβάνε τα δίχτυα τους …»

                                                     F. Braudel, Μεσόγειος.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ