ΝΕΑ
Mauro Colagreco & Sani Resort

Η διοίκηση της TROFELIA Promoting Food είχε την τιμή και την χαρά να παρουσιάσει σε μια στενού κύκλου εκδήλωση, αντιπροσωπευτικά ελληνικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας, διαφόρων περιοχών της Ελλάδας, σε έμπιστους συνεργάτες του διεθνούς φήμης chef MauroColagreco και στην ομάδα του Water Restaurant Sani Asterias. Ο Αργεντίνος, Ιταλικής καταγωγής chef Mauro Colagreco, είναι ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 3 Michelin Stars εστιατορίου ‘Mirazur’, στην Menton της Νότιας Γαλλίας. Η πολυπολιτισμικότητα αποτελεί φιλοσοφία του και στάση ζωής. Δημιουργεί με σπάνια καλλιτεχνική φλέβα πιάτα ραφινάτα, με προσεγμένες επιλογές συνδυασμών & αντιθέσεων, με έντονες μεσογειακές αναφορές, με επιρροές και της αργεντινής κληρονομιάς του.Οι προτάσεις του μενού του Water Restaurant του Sani Asterias, που συνδυάζουν μεσογειακά με γαλλικά στοιχεία, θα φέρουν φέτος την ηχηρή υπογραφή του.
Η παρουσίαση με ‘’άρωμα & γεύση Ελλάδας’’, έγινε στον εμπνευσμένο χώρο της CWC PRO Cooking Workshop Consulting. Παρόντες ήταν οι Xavier RichardProject Manager MC Conseils, Erwan Louaisil Corporate Chef MC Conseils, Ντέμης Κοκκινίδης Executive Chef Sani Asterias, Γρηγόρης Δημητριάδης SousChef Sani Asterias, Kevin Kainz Γενικός Διευθυντής Sani Asterias & Rezvan Ponea FB Manager Sani Asterias.
Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα, τυριά, αλλαντικά & κρεατοσκευάσματα, αυγοτάραχο & καπνιστά ψάρια, κρίταμο & σταμναγκάθι, ποικιλίες ελαιών, αρωματικά λάδια & εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Ο διακεκριμένος Έλληνας chef Σωτήρης Ευαγγέλου, ξεδίπλωσε για άλλη μια φορά το ταλέντο και την φαντασία του, δημιουργώντας πάνω σε αυθεντικές ελληνικές συνταγές με ντόπια θαλασσινά, ψάρια και κρεατικά. Το μενού συνοδεύτηκε από ιδιαίτερες ποικιλίες ελληνικών κρασιών.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ