ΝΕΑ
Masterclass στη Villa Franceschi

Ένα mini Master Class, στο Hotel Villa Franceschi (16ος αι.), στις όχθες του ποταμού Brenta στο Mira Porte, παρακολούθησε το team Trofelia & Global Foods. Ο master chef της Villa, Remigio Dal Corso, παρουσίασε τυπικές συνταγές της περιοχής του Veneto, προτείνοντας τα ανάλογα κρασιά. Στο δείπνο που ακολούθησε, γευτήκαμε τα πιάτα του chef ξεκινώντας με μια εξαιρετική ποικιλία Cicchetti alla Veneziana (μεζεδάκια, κυρίως θαλασσινών και αλλαντικών, που θυμίζουν τα ισπανικά τάπας). Στη συνέχεια, απολαύσαμε φρέσκα Gnocchi di patate με σάλτσα στρειδιών, και λαβράκι ψημένο σε κρούστα από αλάτι. Το επιδόρπιο περιλάμβανε Roselline di sfoglia alle mele με σάλτσα βερίκοκου & amaretto, ενώ το δείπνο έκλεισε με το διάσημο Prosecco Superiore, λευκό κρασί της περιοχής του Veneto, προστατευόμενης γεωγραφικής ένδειξης, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο, το γαστρονομικό ταξίδι που διοργάνωσε 14 με 18 Ιανουαρίου, η Trofelia Promoting Food, σε συνεργασία με την ‘’αδερφή’’ εταιρία Global Foods και τη συμμετοχή chefs & συνεργατών, στη γευστική κουλτούρα της Βόρειας Ιταλίας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ