Skip to content Skip to footer

Νέες γεύσεις & προϊόντα που προάγουν τη Γαστρονομία

Η TROFELIA Promoting Food παρουσίασε τα νέα premium προϊόντα της σε τέσσερα γαστρονομικά δείπνα που διοργάνωσε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της στην προώθηση εκλεκτών πρώτων υλών. Στη γκάμα των νέων αφίξεων περιλαμβάνονται αλίπαστα και καπνιστά από την Ελλάδα, ιβηρικά αλλαντικά, θαλασσινά & air baguettes από την Ισπανία, καθώς και πουλερικά ΠΟΠ και foie gras από τη Γαλλία. Η εταιρία πραγματοποίησε έναν κύκλο τεσσάρων γευστικών δoκιμών, προσκαλώντας επαγγελματίες chefs, συνεργάτες και πελάτες της.

Τα δύο πρώτα δείπνα φιλοξενήθηκαν στην Αθήνα τον Μάρτιο του 2025, στο Mercato Restaurant του Four Seasons Astir Palace, με την υπογραφή Maggie Tampakaki & Apostolos Dimou, καθώς και στο Ex Machina Athens by Adam Kontovas.
Η Θεσσαλονίκη υποδέχτηκε τα επόμενα δύο δείπνα. Το πρώτο, επίσης τον Μάρτιο, στο Moldee Restaurant που επιμελήθηκε ο Vasilis Mouratidis και το δεύτερο τον Απρίλιο, στο Salonica Restaurant του Makedonia Palace εμπνευσμένο από τον Sotiris Evaggelou.

Η TROFELIA Promoting Food συνεχίζει να επενδύει στην ποιότητα και στη γαστρονομική καινοτομία, αναδεικνύοντας προϊόντα που απευθύνονται στους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες της εστίασης.