Ποιοι είμαστε

Επιλέγοντας την TROFELIA είναι σα να στελεχώνετε την εταιρεία  σας με  ένα επιτελείο εξειδικευμένων επαγγελματιών από το χρηματοοικονομικό χώρο με πολυετή εμπειρία στην αγορά, στον τομέα των πωλήσεων και της προώθησης προϊόντων και brands!

Επιδίωξη μας είναι όχι απλά να γνωρίζουμε τις τάσεις και εξελίξεις στο χώρο του τροφίμου, αλλά και να τις προβλέπουμε εκτιμώντας ό,τι συμβαίνει αλλά και ό,τι πρόκειται να επικρατήσει στην ελληνική αγορά.  Γι’ αυτό επενδύουμε στη συνεχή  μετεκπαίδευση των  ανθρώπων μας, με ημερίδες γευσιγνωσίας και επιμορφωτικά σεμινάρια με θέμα όλα τα προϊόντα που διακινούμε.  Σε αυτά περιλαμβάνονται ακόμη και επισκέψεις στο χώρο παραγωγής, όταν αυτό είναι εφικτό! Έτσι, κάθε στέλεχός μας  είναι ουσιαστικός γνώστης, τόσο των προϊόντων που προωθούμε, όσο και της φιλοσοφίας κάθε προμηθευτή.

Με απόλυτα σύγχρονο προσανατολισμό, η TROFELIA πιστεύει και αξιοποιεί την τεχνολογία.  Τα στελέχη μας με υψηλή κατάρτιση και άριστη επαγγελματική γνώση, παρακολουθούν συνεχώς τις τάσεις της τοπικής και της παγκόσμιας αγοράς  του κλάδου των τροφίμων.