Γιατί να επιλέξετε την TROFELIA ως τροφοδότη

Σεβόμαστε τον πελάτη μας και αξιολογούμε τις ανάγκες του. Δε μένουμε στον ψυχρό ρόλο του μεταφορέα, προμηθευτή προϊόντων. Κάθε συνεργασία με την TROFELIA στηρίζεται στην επικοινωνία.

Οι ανάγκες σας είναι για μας ασκήσεις επιτυχίας. Ακούμε τον πελάτη, επεξεργαζόμαστε τα μηνύματα που λαμβάνουμε και επιδιώκουμε να  ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες του.

Υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής στη γκάμα των προϊόντων που αντιπροσωπεύονται από την TROFELIA. Η ποιότητα!  Η επιλογή των προϊόντων μας γίνεται με αυστηρά ποιοτικά κριτήρια και προκύπτει έπειτα από εμπεριστατωμένες έρευνες αγοράς.  Στόχος να  τηρείται πάντα η σχέση «ποιότητας και τιμής».

Στα πλαίσια της αναζήτησης εξαιρετικής ποιότητας προϊόντων, πέρα από τα ευρέως γνωστά παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα, επιλέγουμε και προϊόντα  ιδιαίτερα, από μικρότερους τοπικούς παραγωγούς από το σύνολο της ελληνικής επικράτειας, που αξίζουν την αναγνωρισιμότητα και ικανοποιούν μια νέα τάση στη συμπεριφορά του καταναλωτικού κοινού, που τα αναζητά.

Εκτελούμε καθημερινά και μικρότερες παραγγελίες, δίνοντας έμφαση στις ανάγκες και δυνατότητες του κάθε πελάτη.  Για μας, κάθε συνεργάτης «δεν κοστίζει, ΑΞΙΖΕΙ».

Απευθυνόμαστε σε όλες τις μορφές καταστημάτων εστίασης (εστιατόρια, καφέ, bar, κυλικεία, καντίνες, αίθουσες δεξιώσεων κλπ), σε σημεία πώλησης (mini markets, deli shops, εμπορικά, ψιλικά κλπ) καθώς και τουριστικά καταλύματα κάθε είδους.

Επιλέγουμε τους συνεργάτες μας μόνο αν είναι ξεχωριστοί, για την ποιότητα, τον επαγγελματισμό, τη μοναδικότητά τους. Για τους ίδιους δηλαδή λόγους που και οι πελάτες μας επιλέγουν την TROFELIA ως στρατηγικό συνεργάτη.